Предавач: Evguenia Bekman, PhD, Lab Maria do Carmo Fonseca, Instituto de Medicina Molecular Faculdade de Medicina Universidade de Lisboa, Portugal
Време: 18.09.2015. у 12.00
Место: Мала сала ИБИСС
Предавач: Prof. Chun-Ming Liu, Director CAS-Key Laboratory for Plant Molecular Physiology, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing, China
Време: 07.09.2015. у 10.00
Место: Сала Института за мултидисциплинарна истраживања
Предавач: Prof. Richard S. Nowakowski, Ph.D., Randolph L. Rill Professor and Chair, Department of Biomedical Sciences, College of Medicine, Florida State University, and Visiting Professor, University of Belgrade, School of Medicine
Време: 07.09.2015. у 13.00
Место: Мала сала ИБИСС
Предавач: Dr Antigoni Kaliontzopolou
Време: 08.07.2015. у 12.00
Место: Библиотека ИБИСС
Предавач: Dr Miguel A. Carretero
Време: 08.07.2015. у 13.30
Место: Библиотека ИБИСС
Предавач: Др. Марко Јовић, Department of Biology, University of the District of Columbia
Време: 01.07.2015. у 14.00
Место: Библиотека ИБИСС
Предавач: Dr Yuval Sapir, Tel Aviv University
Време: 23.06.2015. у 13.00
Место: Библиотека ИБИСС
Dr Yuval Sapir је руководилац Лабораторије за еволуциону екологију биљака на Одељењу за молекуларну биологију и екологију биљака Универзитета у Тел Авиву и управник Ботаничке баште Универзитета у Тел Авиву, Израел. Специфичне области његовог научног интересовања су еволуција биљака под дејством климатских промена и еволуција цветова под утицајем опрашивача.
Dr Sapir је гост Др Алексеја Тарасјева, Одељење за еволуцију.
Предавач: Јована Петровић, ИБИСС, Одељење за физиологију биљака
Време: 25.02.2015. у 12.00
Место: Библиотека ИБИСС
Истраживачи и представници Start up компаније mBrain Train
Време: 25.02.2015. у 14.00
Место: Библиотека ИБИСС
Предавач: Др. Марина Малнар, Институт Руђер Бошковић, Загреб
Време: 03.07.2015. у 12.00
Место: Библиотека ИБИСС
ИБИСС користи аналитичке "колачиће" (енг. "cookies") за анализу коришћења сајта у циљу унапређења корисничког искуства, кликом на "Прихватам" дајете сагласност за коришћење колачића.