SearchSearch
Navigacija
Navigacija

Vesti i događaji

Dr Pavle Erić sa Odeljenja za genetiku populacija i ekogenotoksikologiju dobio je nagradu časopisa Insects “Insects 2022 Best Paper Award”. Rad Temperature-Specific and Sex-Specific Fitness Effects of Sympatric Mitochondrial and Mito-Nuclear Variation in Drosophila obscura koji je objavio sa koautorima dr Aleksandrom Patenković, Katarinom Erić, dr Marijom Tanasković, dr Slobodanom Davidović, Minom Rakić, Marijom Savić Veselinović, Marinom Stamenković-Radak i Mihailom Jelić proglašen je za jedan od tri najbolja rada objavljenih u ovom časopisu u 2022. godini.

Tradicionalno, 10. juna, 2024. godine, u Botaničkoj bašti „Jevremovac“, održana je je svečana proslava povodom Nacionalnog dana nauke, koji je ujedno i dan rođenja Nikole Tesle.

"Uticaj socijalne izolacije na emocionalne reakcije, psihomotornu aktivnost i antioksidativni status perifernih organa peripubertetskih pacova"

četvrtak, 11. jul 2024. godine u 12:00

Biblioteka IBISS

Tokom prethodnih dana kolege iz IBISS-a učestvovale su na 3rd UNIFood International Conference – UNIFood2024 održanoj u Beogradu od 28. do 29. jula .

Obaveštenje o kolačićima

IBISS koristi analitičke "kolačiće" (eng. "cookies") za analizu korišćenja sajta u cilju unapređenja korisničkog iskustva, klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.